ВЕНЕЦУЕЛА ПОДРЖАЛА БЕЛОРУСИЈУ: Напади на наше земље по истом сценарију

Новости онлине

20. 08. 2020. у 10:51

МИНИСТАР спољних послова Венецуеле Хорхе Ареаса изразио је подршку Белорусији, рекавши да се земље суочавају са сличним нападима.

Коментари (12)

Grof

20.08.2020. 11:20

Isprobana taktika takozvane slobodne i demokratske Evrope, proglase nekog za diktatora i onda traže da ode sa vlasti. Što bi džabe trošili na nove izbore neka jednostavno ponovo prebroje glasove pod posredništvom čitave takozvane slobodne i demokratske Evrope pa će se lako videti ko je dobio izbore. I zbog čega je to baš Lukašenko "poslednji evropski diktator"? Zar nije pretposlednji, valjda je Milo poslednji.

naranca

20.08.2020. 16:29

@Grof - Nit je slobodna niti demokratska......Tj ako je TO sloboda i demokratija daj mi ne slobodu i ne demokratiju. I otkaci me imperijalizma koji mora da izaziva ratove svake 4 godine da bi preziveo.Ja hocu miran zivot u prosperitetu a ne EU

Duško

20.08.2020. 13:28

Goveda kaubojska svakom loncu moraju biti poklopac. Sigurno da je isti scenario za sve koji neće da igraju kako te budaletine sviraju. Jedini razlog i krajnji cilj je da pokore i ponize Rusiju, ali to će biti malo sutra. Krmad ne uči na Istoriji, Turcima, Napoleonu, Hitleru. Ovoga puta biti će mnogo gore.