ОПШТИНА МАРКУШИЦА СДСС ЈЕДИНИ ПРЕДАО ЛИСТУ Зорић: Очекујемо још бољи резултат!

Novosti online

26. 04. 2021. у 11:30

ОПШТИНА Маркушица која је већински насељена српским становништвом је вероватно и једина општина у којој се исход избора зна и прије самог дана одржавања избора.

ОПШТИНА МАРКУШИЦА СДСС ЈЕДИНИ ПРЕДАО ЛИСТУ Зорић: Очекујемо још бољи резултат!

Фото: Приватна архива

У општини је на власти више од 20. година СДСС. Ова општина на истоку хрватске између Вуковара и Винковаца је примјер континуитета у политичком раду чиме су грађани задовољни што доказује то што континуирано бирају СДСС.

Општином је у неколико мандата руководио начелник Будимир Драча који је успио реализирати многобројне пројекте како би људи остали на својим огњиштима. За ове изборе СДСС у опћини Маркушица изабрао је смену генерација и општину Маркушица ће у наредном периоду водити Тихомир Коларевић као начелник и Драгослав Зорић као председник већа. У питању су млади људи али са већ много политичких утакмица у ногама.

Драгослав Зорић кандидат за председника већа и кандидат за жупанијску скупштину је истакао

- Драго нам је што смо један од најбољих примера да се са слогом и радом и знањем могу из избора у изборе реализирати пројекти који захтевају неколико мандата. Важан је континуитет. Остаћемо посвећени улагању у спорт и културу, а економско оснаживање младих ће нам остати приоритет. У плану нам је обнова и изградња неколико цркава на подручју општине где ме посебно радује што ћемо напокон изградити цркву у Карађићеву, месту које никад није имало цркву. Очекујемо да ћемо у овом мандату уз подршку наших страначких колега напокон успети да вратимо дио пољопривредног земљишта нашој општини како бисмо га могли пођелити нашим земљорадницима. У питању је више од 1000 хектара најквалитетније земље која ће много значити за даљи развој општине.

- Искористио би ову прилику да се посебно захвалим Доктору Војиславу Станимировићу и нашој потпредседници Драгани Јецков која је баш из Маркушице на свој подршци и помоћи нашој опћини свих ових година. Ми као млад тим ћемо оправдати поверење и надамо се да ће СДСС још много година остати на власти у нашој општини - истакао је Зорић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)