"НОЋ СМО ПРОВЕЛИ У ПОЛИЦИЈИ, ДОБИЛИ СМО БАТИНЕ ЗБОГ ПЕВАЊА": Глумица Љиљана Драгутиновић о догодовштинама из младости са Петром Божовићем

Новости онлајн

27. 02. 2021. у 16:52

НОЋ СМО ПРОВЕЛИ У ПОЛИЦИЈИ, ДОБИЛИ СМО БАТИНЕ ЗБОГ ПЕВАЊА: Глумица Љиљана Драгутиновић о догодовштинама из младости са Петром Божовићем

Фото: В. Данилов

ГЛУМЦУ Петру Божовићу уручена је престижна награда за животно дело Добричин прстен у холу мале сцене "Раша Плаовић" Народног позоришта у Београду.

О Петру је надахнуто говорила и Љиљана Драгутиновић, која га је предложила за награду. Глумица је открила како су једно јутро дочекали у полицији.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм

- У младости смо били гладни и жедни, а ти си био највећи даса у глумишту и код девојака. Цеца би рекла - био си много леп. Ти си био наш Џејмс Дин с разлогом. Направили смо велике представе, које смо играли дуж целе Југославије. Певали бисмо улицама Београда. Једном нас је због певања ухапсио полицајац. Добили смо фине батине. Највише памтим твоје чврсто и непробојно лице. Морао си се штитити од нечасних људи, а сада кад си добио Добричин прстен, молим те да ти се на трен озари то твоје лице. Али врати се на стари положај да те не би прогутале але - рекла је Љиља.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)