ОТАЦ БИЉАНЕ ЧЕКИЋ СЕ ОБРАТИО ЈАВНОСТИ: Нисмо социјални случај, моја ћерка ће добити месечну стипендију

С.М.

24. 02. 2021. у 16:26

ОТАЦ БИЉАНЕ ЧЕКИЋ СЕ ОБРАТИО ЈАВНОСТИ:  Нисмо социјални случај, моја ћерка ће добити месечну стипендију

Фото: Срна

РАДОВАН Чекић, отац девојчице Биљане, коју је свет упознао по улози Даре из филма "Дара из Јасеновца" изјавио је да његова породица није социјални случај како њега и његову породицу представљају поједини медији у Републици Српској и Србији, као и да никада није тражио помоћ од било кога.

- Новинари нас обилазе и свако пише нешто своје, а истина је да никада нисам тражио ништа од било кога, никакву помоћ, нити сам социјални случај као што је то сада приказано. Боримо се као свака друга породица и не требају нам куле и градови, истакао је Чекић.

Радован је нагласио да не жели да се таква слика шири даље, истичући да је и материјалну и моралну подршку већ добио од српског члана и председавајућег Председништва БиХ Милорада Додика.

- Заједно са својом кћерком Биљаном и осталом децом глумцима био сам код господина Додика, који нас је угостио на најлепши начин и пружио сваку помоћ, и матаријалну и моралну. Тада нам је речено да су нам његова и врата институција Републике Српске увек отворена и хвала им на томе - рекао је Чекић.

Биљанин отац је навео да је запослен, ради и бори се да са својом породицом живи неки скроман живот, онолико колико се може.

- Имао сам неких проблема о којима сам причао господину Додику и који су решени. Речено нам је да се обратимо шта год је потребно, да су нам на располагању. Оно што ми је посебно драго јесте да ће Биља добити месечну стипендију и требало би да се наредних дана састанем са српским чланом Председништва и разговарамо у вези тога - испричао је Чекић.

Радован је поручио да не жели да се неким измишљеним причама скреће пажња са одличне улоге коју је Биљана одиграла у филму "Дара из Јасеновца".

- Нека се истина пренесе онаква каква јесте. Молим све да буду објективни, јер сам и ја свима изашао у сусрет и то ћу радити и даље, рекао је Чекић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)