ПОЧЕЛО СНИМАЊЕ ЛЕТА...: У Београду у четвртак пала прва клапа филма Радивоја Андрића

М. Н. М.

петак, 14. 08. 2020. у 07:53

ПОЧЕЛО СНИМАЊЕ ЛЕТА...: У Београду у четвртак пала прва клапа филма Радивоја Андрића

Фото М. Медић

СНИМАЊЕ новог филма редитеља Радивоја Раше Андрића "Лето када сам научила да летим", почело је у четвртак на базену СЦ"Милан Гале Мушкатировић".

Породична комедија која прати морске авантуре дванаестогодишње девојчице, снима се према роману Јасминке Петровић, једне од наших најчитанијих и највољенијих ауторки за децу и младе.

Оптимистична и топла филмска прича прати девојчицу Софију током летовања са баком на Хвару. То наизглед досадно летовање ће употпунити пријатељства, први пољубац, помирење са отуђеном породицом, а све то претвориће њен распуст у незаборавно искуство. У главној роли наћи ће се Клара Хрвановић, којој ће подршку пружити искусна имена попут Олге Одановић и Жарка Лаушевића.

- Моја досадашња остварења бавила су се младим људима који одбијају да одрасту - рекао је Андрић. - Међутим, у средишту ове приче је девојчица која жели што пре да закорачи у свет одраслих. Потпуно нови угао, као и чињеница да је ово пре свега дечји филм, за мене представља изазов коме се изузетно радујем.

Екипа се из Београда сели на Хвар да би током септембра наставили снимање.

Фото М. Медић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)