ЈУБИЛЕЈ ПРЕДСТАВЕ "ЗАШТО ЈЕ ПОЛУДЕО ГОСПОДИН Р?": Педесето извођење у ЈДП, у режији Бобе Јелчића

В.В.С.

06. 12. 2022. у 22:05

НА Сцени "Љуба Тадић" Југословенског драмског, у среду 7. децембра, педесети пут биће изведена представа "Зашто је полудео господин Р?" Рајнера Вернера Фасбиндера и Михаела Фенглера у режији Бобе Јелчића.

ЈУБИЛЕЈ ПРЕДСТАВЕ ЗАШТО ЈЕ ПОЛУДЕО ГОСПОДИН Р?: Педесето извођење у ЈДП, у режији Бобе Јелчића

фото:Маја Медић

Представа је, у међувремену, освојила бројна признања: награде на Фестивалу "Дани сатире Фадила Хаџића" у Загребу, Међународном фестивалу "Мостарска лиска" у Мостару, Фестивалу медитеранског театра "Пургаторије" у Тивту, Међународном позоришном фестивалу "Јоакимфест" у Крагујевцу и Фестивалу "Дани Зорана Радмиловића" у Зајечару.

Представа је учествовала и на Битефу, МЕСС-у у Сарајеву, Позоришном Кустендорфу на Мећавнику, "Бориним позоришним данима" у Врању, а гостовала је и у Српском народном позоришту у Новом Саду.

У јубиларном издању представе играју Борис Исаковић, Наташа Тапушковић, Војислав Брајовић, Дубравка Ковјанић, Лазар Ђукић, Бојан Димитријевић, Јелена Ступљанин, Весна Чипчић, Ирфан Менсур, Павле Кораћ и Раде Стојиљковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

Коментари (0)

ЈЕДАН ПАПА ЈЕ БИО СРБИН Звали га гвоздени и задужио је Рим