ПРОМОЦИЈА КАТАЛОГА ИЗЛОЖБЕ МРЂАНА БАЈИЋА: "Непоуздани приповедач" на два језика

М.А.К.

30. 11. 2022. у 18:50

ДВОЈЕЗИЧНИ каталог изложбе "Непоуздани приповедач" Мрђана Бајића, штампан на 280 страница, са текстовима о пракси овог уметничка, као и концепцији актулене изложбе на свих пет нивоа МСУБ и у Парку скулптура, биће промовисан у суботу 3. децембра 2022. године у 13 часова, у здању на Ушћу.

ПРОМОЦИЈА КАТАЛОГА ИЗЛОЖБЕ МРЂАНА БАЈИЋА: Непоуздани приповедач на два језика

фото промо

Аутори текстова у каталогу су Маријана Коларић, директорка МСУБ, професорка Лидија Мереник, италијански кустос и критичар професор Антонело Толве,британски уметник Ричард Дикон, Мирослав Карић и Жаклина Ратковић, кустоси МСУБ и изложбе.

Биографију, библиографију и каталошке податке припремила је Александра Мирчић, кустоскиња изложбе и шефица Одељења зауметничку документацију МСУБ.

На промцији ће поред уметника и сва три кустоса поставке, говорити професори Мереник и Толве, као др Ана Ереш, ауторка књиге "Мрђан Бајић: скулптотектура".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

(УЖИВО) ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КИМ: Вучић - Албанци никада нису били острашћени као сада

(УЖИВО) ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КИМ: Вучић - Албанци никада нису били острашћени као сада

СКУПШТИНА Србије наставља данас расправу на посебној седници на којој је представљен Извештај о Косову и Метохији, а којој присуствује и председник Србије Александар Вучић.

03. 02. 2023. у 10:58 >> 18:38

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

КАКО СЕ ПРАВИЛНО КУВАЈУ И ПРЖЕ ЈАЈА: Савети кувара - 11 грешака које сви правимо