РАДИОНИЦА "ИНТЕРАКТИВНИ ФИЛМ": На програму играни или експериментални филм о животу особа са инвалидитетом

В.В.С.

24. 10. 2022. у 11:33

У ЈУГОСЛОВЕНСКОЈ кинотеци, од 7. до 9. новембра, одржаће се бесплатна радоница филмског сценарија "Интерактивни филм".

РАДИОНИЦА ИНТЕРАКТИВНИ ФИЛМ: На програму играни или експериментални филм о животу особа са инвалидитетом

фото:Архива "Новости"

На програму ће бити теме у оквиру којих може да буде снимљен документарни, играни или експериментални филм, који би говорио о животу и путовањима особа са инвалидитетом. Инклузивна радионица "Интерактивни филм" на тему путовања жели да подстакне стварање таквих филмова.

Током три дана, учесници радионице ће разговарати о припремљеном материјалу, ликовима, стилу,приступу и радити на финалном тексту сценарија. Осмишљена је тако да могу да се пријаве све заинтересоване особе, без обзира на претходно знање из области филма.

Радионицу води драматург и филмски критичар Иван Велисављевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ВУЧИЋ НА СВЕЧАНОСТИ ПОВОДОМ ДАНА КОБРИ: Образ нема цену, Србија није на продају, отаџбину волимо више од свега (ФОТО/ВИДЕО)

ВУЧИЋ НА СВЕЧАНОСТИ ПОВОДОМ ДАНА "КОБРИ": Образ нема цену, Србија није на продају, отаџбину волимо више од свега (ФОТО/ВИДЕО)

ПРЕДСЕДНИК Републике и врховни командант Војске Србије Александар Вучић присуствује војној свечаности поводом Дана Одреда војне полиције специјалне намене „Кобре“.

14. 04. 2024. у 10:35 >> 10:36

ЗАШТО СУ БРУТАЛНО УБИЈЕНИ? Игора одгајали пси на улици - заборавио матерњи, кад су им га одузели ДОШЛИ ИСПРЕД СИРОТИШТА и данима чекали

ЗАШТО СУ БРУТАЛНО УБИЈЕНИ? Игора одгајали пси на улици - заборавио матерњи, кад су им га "одузели" ДОШЛИ ИСПРЕД СИРОТИШТА и данима чекали

ТУЖНА прича дечака који је прошао пакао на земљи због својих родитеља и деде алкохоличара. Морао је да проси и живи на хладној улици, а данас је жив захваљујући Џеси, Гоги, Маши и Севи.

16. 04. 2024. у 14:14

Коментари (0)

ЕЈ, ЉУДИ, АЛИ БУГАРСКА... Овом причом је Никола Јокић шокирао Амере