ДЕТЕКТИВКЕ НА ЛИЧНОМ И ПРОФЕСИОНАЛНОМ ИСПИТУ: Друга сезона серије "Широко небо" премијерно на каналу Фокс

Н. Д.

23. 01. 2022. у 13:29

ОД аутора и извршног продуцента Дејвида И. Келија ("Чикаго болница", "Али Мекбил", "Адвокатура", "Бостонски адвокати", "Невине лажи", "Девет потпуних незнанаца"...), чију витрину краси чак 11 Еми награда, на канал Фокс стиже, 31. јануара (премијерно понедељком у 22.00), друга сезона крими-драме "Широко небо".

ДЕТЕКТИВКЕ НА ЛИЧНОМ И ПРОФЕСИОНАЛНОМ ИСПИТУ: Друга сезона серије Широко небо премијерно на каналу Фокс

Фото Фокс

У осам нових епизода, под вођством канадске глумице Кетрин Виник (јунакиње серије "Викинзи"), настављамо да пратимо авантуре приватних детективки Џени Хојт и Кејси Девел, којима су се путеви на тренутак раздвојили. Кејси се фокусирала на проналажење Роналда, који јој је за длаку измакао на крају првог циклуса, док се Џени придружила локалној полицијској станици. Девојке се убрзо поново уједињују због тајног задатка. После велике саобраћајне несреће, у којој су учествовали камиони, из возила је нестала огромна количина наркотика и новца. Истражујући овај случај, Џени и Кејси схватају да иза пљачке стоји група тинејџера, која је, вероватно, одговорна и за судар. Радњу ће додатно зачинити мистериозни заводник из Џенине прошлости, који се изненада појављује у граду, али и странац са опасним намерама. У међувремену, Роналда је отео и утамничио неко ко би могао да буде брат близанац Рика Легарског, његовог саучесника...

- Џени и Кејси су свесне да момци који су дошли у град представљају претњу и да нису тако безазлени. Међутим, док би се Џени из прве сезоне без предомишљања упустила у обрачун са бандом, ова нова је због свега што је преживела много опрезнија. Схватила је да је живот кратак, али и да не може да га посматра из прикрајка. Поново је део полиције, јер је значка за опасачем једини смисао њеног постојања. Џени мора живети своје идеале - поручује главна глумица серије Кетрин Виник, истичући да ће нови циклус популарног трилера гледаоцима донети много драме, а њеној јунакињи отварање старих рана.

Када је реч о односу са њеном партнерком Кејси - ситуација је и даље затегнута.

- Чини ми се да се Џени и Кејси највише разликују у погледу њихових амбиција и циљева.

Кејси је заробљена у прошлости и све о чему размишља јесте то дa реши случај Роналда Пергмана, возача камиона и киднапера девојке из прве сезоне. Џени је, међутим, свесна да је свет пун људи који су у опасности и којима треба помоћи. Због тога се и придружила полицији. Она не разуме њену опсесију и због тога је њихов однос у другом циклусу пред пуцањем.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Одговорно понашање кроз „Други поглед на кош“