ПРВА СУПЕРЗВЕЗДА ПЛЕМЕНИТЕ КРВИ: Принцеза "Сиси" стиже на канал "Епик драма"

В. Н.

19. 12. 2021. у 10:38

ОНА је икона, аустроугарска царица, лепотица и прва европска суперзвезда чија је љубав према слободи и решеност да покаже нежније лице ратоборне Хабзбуршке монархије освојила свет.

ПРВА СУПЕРЗВЕЗДА ПЛЕМЕНИТЕ КРВИ: Принцеза Сиси стиже на канал Епик драма

Фото Вијасат

"Сиси", серија коју од 26. децембра пратимо недељом у 21.00, на каналу Епик Драма, доноси нам истиниту причу о безбрижној тинејџерки која се заљубљује у моћног и пожељног мушкарца са скривеном, мрачном и опасном страном личности.

Реч је о љубави којој није било суђено да успе. Пред Сиси је животни избор и она пристаје да се ухвати у коштац са изазовом. Ово је прича о мушкобањастом девојчурку који израста у самоуверену, модерну жену. Пред њом ће бити тешке одлуке, мораће да се суочава са губицима и да преузме улогу царице. "Сиси" је епска сага о љубави, слободи, породици, одлучности и дужности, заогрнутим у гламур дворских прилика 19. века.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Вучић послао јасну поруку Србима - Ја вам гарантујем само једну ствар

ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Вучић послао јасну поруку Србима - Ја вам гарантујем само једну ствар

СКУПШТИНА Србије завршила је данас расправу на посебној седници на којој је представљен Извештај о Косову и Метохији, а којој је присуствовао и председник Србије Александар Вучић.

03. 02. 2023. у 10:58 >> 21:52

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

ВЕЋ ОСАМ МЕСЕЦИ У БОЛНИЦИ: Од чега болује Мока Славнић - Вратила ми се вера у Бога, молим се у болничкој капели