"РЕКАО САМ СЕБИ - ЖИВИЋУ, ТИ СИ СРЕЋАН ЧОВЕК": Овако је глумац некада говорио о женама и пријатељству - све је одушевљавао својим ставовима

Новости онлајн

15. 10. 2021. у 12:59

ГЛУМАЦ Марко Живић преминуо је јуче у 49. години од последица вируса корона.

РЕКАО САМ СЕБИ - ЖИВИЋУ, ТИ СИ СРЕЋАН ЧОВЕК: Овако је глумац некада говорио о женама и пријатељству - све је одушевљавао својим ставовима

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Он је током свог гостовања у једној емисији одушевио све својим ставом о женама, породици, али и својом животном филозофијом.

- Жене су три пута паметнија бића од нас, мудрија бића, истрајнија, али има само један проблем, жену у животу може да поремети срце и онда све ове категоризације падају у воду - рекао је Живић тада и онда истакао да је данас највећи изазов за жену да остане жена, а за мушкарца да сачува ту жену.

- Трудим се да ми сваки моменат буде срећа и кад је несрећа. Много ствари ми се десило у животу, вероватно и свима нама, за које смо мислили да су доста лоше по нас, а у ствари су донеле доста тога доброг - рекао је покојни глумац и открио за кога највише брине.

- Највише бринем за породицу. Кад сам тужан плачем, кад је неправда реагујем.

Марко је био врло искрен у интервјуу, те је открио шта је то највредније што је покупио из породице.

- Поштење. Мој отац, који је недавно преминуо, био је магистар архитектуре и он је био важан човек и у мом животу и у другим животима и он је излагао у Јапану неке своје радове и онда кад год је долазио одатле, он је говорио "Ми никад тако поштени нећемо бити".

Живић је на крају разговора са водитељком закључио да је срећан човек.

- Недавно сам прославио 44. рођендан и хтео сам да скупим неко мушко друштво и онда сам погледао сто у београдском ресторану, за тим столом је било 15 људи разних професија, ја сам схватио тад да ниједна особа за тим столом није мој пријатељ мање од 10 година, а неки и 40 и онда сам ја рекао: Живићу, ти си срећан човек - рекао је пре три године глумац Марко Живић у емисији "Живот нас учи".

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)