ПРЕМИЈЕРА "СВЕ НЕСРЕЋНЕ ПОРОДИЦЕ ЛИЧЕ НА СРЕЋНЕ ПОРОДИЦЕ": Ауторски пројекат Патрика Лазића и Милене Деполо у пиротском театру

В.В.С.

08. 10. 2021. у 16:19

НОВУ сезону у пиротском Народном позоришту отвара 12.октобра премијера представе "Све несрећне породице личе на срећне породице" - у режији,сценографији и избору музике Патрика Лазића.

ПРЕМИЈЕРА СВЕ НЕСРЕЋНЕ ПОРОДИЦЕ ЛИЧЕ НА СРЕЋНЕ ПОРОДИЦЕ: Ауторски пројекат Патрика Лазића и Милене Деполо у пиротском театру

Народно позориште Пирот

Како се најављује, реч је о документарној фикцији о самоубиству у адолесценцији. Пред публиком ће се наћи ауторски пројекат Патрика Лазића и Милене Деполо. Костиме потписује Милица Грбић Комазец, дизајн звука Теодора Ђурковић,а играју Александар Радуловић, Александра Стојановић, Милица Филић, Данијела Ивановић и Александар Алексић.

- Сви смо ми у овај процес ушли с неким својим предрасудама о томе какве су то породице којима се деси суицид: дисфункционалне, нездраве, токсичне, насилне, у сваком случају у нечему екстремне. Али онда погледаш, послушаш и упознаш и неке које се не уклапају у тај твој стереотип о дисфункционалним породицама и проблематичној деци - истакао је, између осталог, Патрик Лазић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)