БАЋА ОТКРИО ГЛАВНУ ТЕМУ: Редитељ објаснио због чега се други део "Јужног ветра" зове "Убрзање"

Novosti online

23. 06. 2021. у 22:44

СВЕТСКА премијера ("Јужног ветра 2") биће на Филмском фестивалу у Пули 19. јула, у "Арени", велика сцена - рекао је редитељ

БАЋА ОТКРИО ГЛАВНУ ТЕМУ: Редитељ објаснио због чега се други део Јужног ветра зове Убрзање

Фото: Немања Мишчевић

Ове године очекује нас наставак филма "Јужни ветар", који носи назив "Јужни ветар: Убрзање". О том остварењу су у емисији на Пинк телевизији говорили редитељ Милош Аврамовић, као и глумац Миодраг Радоњић, који глуми лик Баће.

Фото Н. Мишчевић

- Светска премијера ("Јужног ветра 2") биће на Филмском фестивалу у Пули 19. јула, у "Арени", велика сцена. То је важан и стар фестивал, највећи фестивал у бившој Југославији, и драго нам што ћемо тамо да кренемо. После тога Ниш. Волим те фестивале који су напољу - рекао је редитељ Милош Аврамовић.

На питање зашто се нови наставак "Јужног ветра" зове "Убрзање", режишер је одговорио:

- Убрзање има вишеслојно значење. Значи неко подизање улога, уопште убрзање у смислу доношења одлука, избора... Генерално, све се подиже на виши ниво оно што се тиче наших јунака и проблема у којима се налазе - рекао је Милош Аврамовић.

Фото: Принтсцреен/Јутјуб/ Red TV

- Главна тема филма је заправо та потера, отмица. Сада не бих превише откривао. Биће доста акције. Без зезање, нећу да говорим неке ствари, јер ово је акциони трилер. Није добро ни да знамо кога отму - рекао је Миодраг Радоњић, који игра лик Баће.

Како је навео редитељ Милош Аврамовић, филм "Јужни ветар: Убрзање" очекује нас почетком септембра у биоскопима.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)