ЈЕЗИВЕ СЛИЧНОСТИ ДВА УБИСТВА У КРУШЕВЦУ: Весну и Милицу убили су мужеви у новембру и нису дочекали казну (ФОТО/ВИДЕО)

С.БАБОВИЋ

16. 11. 2023. у 08:07

МИЛИЦУ Павловић (60) из Варварина заклао је муж Небојша Павловић (61) на породичној слави Ђурђиц, на данашњи дан 2015. године.

ЈЕЗИВЕ СЛИЧНОСТИ ДВА УБИСТВА У КРУШЕВЦУ: Весну и Милицу убили су мужеви у новембру и нису дочекали казну (ФОТО/ВИДЕО)

Foto:FB,privatna arhiva

Овог новембра, Весну Ристић (49) је убио муж Зоран (52), на путу Крушевац-Трстеник. Не само да су обе жене у истом месецу у смрт одвели супрузи, већ и крвнике није дочекала казна на суду. Миличин муж Небојша преминуо је у затвору месец дана после убиства, док је Зоран одузео себи живот недуго после покушаја убиства Иване К. (44), жене са којом је био у емотивној вези.

И ту  језивим сличностима између ова два убиства није крај: Небојша је после клања своје супруге породици рекао "да је одрадио добар посао", док је Зоран по убиство своје супруге оцу рекао да је "средио обе жене (супругу и љубавницу) и да је остао још он, да заврши посао", мисливши притом на одузимање свог живота.

Foto:S.Babović

Ни Милица ни Весна, према сведочењима чланова породице и окружења, нису имале лак живот у браку.

Мештанин Варварина, који је пресудио жени на породичној слави 16. новембра 2015. године, био је месар. Како је за "Новости" посведочила неутешна ћерка Оливера, пре него што је пресудио Милици, њен отац је спаковао ствари за затвор у торбу и изнео је испред куће, једне од две у дворишту, где су Павловићи одвојено живели.

- Мајци је пришао с леђа, док је укључивала шпорет - испричала је "Новостима" Оливера, Миличина и Небојшина ћерка. - Засекао је 17 центиметара и није јој било спаса. Мајка је само рекла "убоде ме" и стропоштала се на под кухиње.

Foto:FB,privatna arhiva

После крвавог пира, Павловић је рекао да је "урадио добар посао". Породица је колима транспортовала жртву до Дома здравља, али већ је у колима било јасно да жена нема пулс.

Милица је водила дневник коме је дала име "Књига исповести и покајања једне напаћене жене". На страницама интимних записа остављала је траг да је тучена, да трпи насиље, да има проблема када јој муж попије. Написала је да је веровала да ће се супруг променити, али да се такви људи - не мењају.

- Била сам млада, била сам лепа, али ме је живот одвео као да сам слепа - писала је непосредно пред смрт жртва Милица Павловић. - Заљубила сам се на први поглед у човека кога ниједна жена не би могла издржати. Од првог дана брака он је пио у великим количинама и био је много насилан, како на породицу, тако и на улици по вароши.

Реконструкција злочина у Крушевцу, у коме је страдала Весна Ристић, како су "Новости" јуче откриле је готово потпуно заокружена. Резулати обдукције тела несрећне жене показали су да ју је Зоран убио хицем из ватреног оружја из близине. 

Истрага је до сада недвосмислено утврдила да Весна, која је после тешког рањавања своје супарнице Иване К. (44) у насељу Расадник у Крушевцу, није убијена у стану у коме су живели по пресељењу из Милутовца код Трстеника у Крушевац и пред истражитељима је остала само једна мања дилема:

- Да ли је Ристић упуцао супругу у колима, а потом је само избацио из возила поред пута Крушевац-Трстеник, између села Кукљин-Јасика или су супружници били ван возила поред истог пута у тренутку када се догодило убиство - наводи извор "Новости" из истраге. - На лицу места, поред беживотног женског тела, осим веће локве крви, нису нађени други трагови.

Комплетну реконструкцију овог сложеног злочина, како су "Новости" прве објавиле, можете прочитати овде. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

ШТА РАДИ ОВАЈ ЧОВЕК... Новак Ђоковић не само да је стигао на Вимблдон, већ тамо - нема мира (ВИДЕО)