ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У ФУТОГУ: Квадом подлетео под аутомобил, повређеног младића (26) грађани извлачили испод точкова аута

Љ.П.

15. 06. 2021. у 13:21

У САОБРАЋАЈНОЈ несрећи јутрос у Футору, тешко је повређен 26-годишњи младић, који је после збрињавања на лицу места превезен у Ургентни центар КЦВ.

ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У ФУТОГУ: Квадом подлетео под аутомобил, повређеног младића (26) грађани извлачили испод точкова аута

Дарко Дозет

Несрећа се, како сазнајемо десила нешто пре девет сати на углу улица Бранка Радичевића и Здравка Челара у Футогу, када је двадесетшестогодишњак који је управљао квадом, из још неутврђених разлога налетео на "бмв", и подлетео под точкове аутомобила.

Младића су испод точкова извукли грађани који су се у том тренутку затекли на месту несреће, а са оближњег стоваришта је довежен виљушкар, па је младић извучен испод аутомобила.

Екипа Службе хитне медицинске помоћи према речима њеног портпарола др Зорана Круља, интервенисала је и 8. 50, и на лицу места су затекли тешко повређеног младића, који је после збрињавањавања на лицу места у хемодинамски нестабилном стању превежен у Ургентни центар.

У Клиничком центру Војводине кажу да је у ову здравствену установу примљен пацијент М.К. са тешким политрауматским повредама.

После хитне, благовремене, комплетне дијагностике, лекарске помоћи и збрињавања, пацијент је хемодинамски стабилан и налази се у Ургентном центру на даљем лечењу – каже Синиша Кнежевић, портпарол КЦВ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)