ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО ЂОКИЋА ЖИВИ У ЧИСТОМ ЛУКСУЗУ: Ограда од кованог гвожђа, велика кућа обложена каменом (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti online

21. 10. 2021. у 23:00

Г. Џ. (52) осумњичени за убиство трочлане породице Ђокић, Горана, Гордане и Лидије је ватрогасац у пензији, приведен је вечерас.

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО ЂОКИЋА ЖИВИ У ЧИСТОМ ЛУКСУЗУ: Ограда од кованог гвожђа, велика кућа обложена каменом (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Ј. Ћосин

Он је живео само неколико кућа даље од убијене породице, а судећи по снимцима живео је веома лепо.

Велика кућа обложена је украсним каменом, ограда од кованог гвожђа, плочице у дворишту, аутомобил... Дом Џонића видно одудара од осталих кућа у комшилуку.

Делиле су их четири куће, ни стотинак метара. Били су блиски, свакодневно у контакту.

Код куће осумњиченог за убиство, види се женска фигура. Видно шокирана, на наша питања само кратко каже:

- Молим вас оставите ме. Немам шта да одговарам.

Подсетимо, породица Ђокић је нестала 26. септебра након што су посетили мајку убијеног Горана. Њихова тела су пронађена 02. октобра, а вечерас је ухапшен осумњичени за убиство. 

Како сазнајемо, осумњичени Г. Џ. рођак Ђокића узео је око 30.000 евра након убиства.

Према незваничним информацијама он је око поноћи, када су се враћали из Моравца ка својој кући у Алексинцу, на жутом скутеру пресрео рођаке. На који начин их је тачно намамио да га прате до забаченог дела у атару села Моравац или их је тамо одвео под претњом пиштољем за сада није познато. На тој локацији их је, како се сумња, сво троје убио хицима из пиштоља, а потом је њихова тела запалио.

Убиство је почињено на изузетно бруталан начин и то тако што је прво убио Гордану Ђокић са два хица - једним у груди, а другим у главу док су њена ћерка Лидија и супруг Горан то гледали, а потом је ликвидирао и Лидију, а тек на крају Горана Ђокића.

Након што их је убио, како се сумња, тела породице Ђокић њихов рођак је полио бензином, који је ту раније донео и припремио, а онда их запалио. Када су тела изгорела готово до непрепознатљивости, убица их је одвукао до шибља, прекрио их гранама и ту оставио.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

 

БОНУС ВИДЕО: ЈЕЗИВО: Место где су била затрпана тела породице Ђокић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)