ВУЧИЋ: ЕПС је важно питање, али као и у свему другом, када хоћемо да мењамо ствари отпори су свуда

Novosti online

01. 04. 2023. у 12:08

ПРЕДСЕДНИК Србије, Александар Вучић се током обраћања на отварању деонице ауто-пута "Милош Велики" дотакао и промена у Електропривреди Србије.

ВУЧИЋ: ЕПС је важно питање, али као и у свему другом, када хоћемо да мењамо ствари отпори су свуда

Foto: Tanjug

- Што се ЕПС-а тиче, важно је то питање, али то је као и у свему другом, као и у држави када хоћемо да мењамо ствари отпори су свуда, на сваком месту, штрајкови на сваком кораку, свуда све иде тешко, сви хоће да сачувају своје привилегије, сви хоће да наставе да лепо живе, ако је могуће да се ради мање. Шта мислите колико је Дробњаку тешко да има над главом Синишу Малог сваки дан. И не сањате колико му је тешко, али мора да има, у противном никада не бисмо имали паре за путеве - појаснио је председник Вучић.

Додаје и то да су из најбоље намере позвали светске стручњаке да помогну по овом питању.

- Зато смо ми позвали оне који то знају најбоље у свету да нам по том питању помогну. Да ли ће да буде безброј отпора? Оних трикова најбеднијих и најјаднијих - "а доводиш нам Норвежане, нема Срба паметних". И онда, шта на то да кажете. А што доводиш Кампаца? То ти се свиђа ово ти се не свиђа. А што си довео целу петорку Партизана? Па то ти се свиђа ово ти се не свиђа. То је Србија, та борба против привилегија ће увек бити тешка, увек за политичаре највећа, за оне људе који се обраћају наороду - рекао је председник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ЉУДИ, ПРИМИТЕ ЋУСТИЋА, МАТОР ЈЕ, НЕМА ВРЕМЕНА Глумац се присетио како је уписао Академију