ВАЖНО ЗА ВОЗАЧЕ: На овим деоницама важи забрана за теретњаке

Танјуг

27. 01. 2023. у 08:38

ЈАВНО предузеће Путеви Србије саветује возачима да због снежних падавина користе зимске пнеуматике, поштују ограничења брзине и да прилагоде брзину кретања зимским условима на путу.

ВАЖНО ЗА ВОЗАЧЕ: На овим деоницама важи забрана за теретњаке

Саобраћај у Пријепољу успорен због снежног покривача / Фото А. Ровчанин

На снази је забрана за шлепере и камионе са приколицом на следећим путним правцима: Петроварадин - Ириг - Раскрсница за Врдник, Шабац - Коцељева - Ваљево - Подбукови, преко Подбукова, Мионица - Брежђе - Дивчибаре - Каона, преко Дивчибара, Шабац - Волујац - Завлака - Бања Бадања - Крупањ - Грачаница, преко Мачковог камена, Крст - Коренита - Крупањ, преко Столица, Дебрц - Бањани - Уб - Новаци - Коцељева - Шабачка Каменица - Доње Црниљево - Осечина - Гуњаци - Пецка - Љубовија, преко Прослопа, Причевић - Пецка, преко Иве, Ваљево - Поћута - Дебело брдо, преко Дебелог брда, Ваљево - Лелић - Мравињци, преко Мравињаца, Шарена Буква (Мачков Камен) - Столице, преко Шарене Букве, Мравињци - Повленска Коса, преко Мравињаца, Грчак - Дренска клисура (Дрење), Врњци - Станишинци, Станишинци - Грчак, Брзеће - Копаоник (Јарам) и Гоч - Станишинци, саопштили су Путеви Србије.

На ауто-путу Е- 75, петља Појате - петља Ражањ, у смеру ка Београду, у зони радова на уградњи ивичњака за саобраћај је затворена зауставна саобраћајна трака до 1. фебруара.

На ауто-путу Е-70, зона петље Рума због радова на изградњи моста број 1 (саставни део будућег ауто-пута Рума-Шабац) за саобраћај је затворена лева коловозна трака, смер Београд - гранични прелаз Батровци и део претицајне саобраћајне траке на десној страни коловоза у дужини од око 400 метара. Саобраћај се одвија двосмерно десном страном коловоза и то зауставном траком у смеру ка Београду и возном саобраћајном траком у смеру ка Батровцима.

На путу Рашка-Рудница у месту Казновиће због одрона на путу саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила на делу државног пута И Б реда број 31.

На путу Брус - Брзеће наизменично се пропуштају возила због одрона и наноса на путу.

На наплатним станицама на ауто-путевима у Србији нема задржавања возила.

Стање на граничним прелазима

Према информацијама Управе граничне полиције на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута, а на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања за све категорије возила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА: Пронађена у близини православне цркве у Винковцима - Срби обешени о дрво (ФОТО)

ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА: Пронађена у близини православне цркве у Винковцима - Срби обешени о дрво (ФОТО)

У БЛИЗИНИ православне цркве у Винковцима пронађена је језива фотографија на којој је написано "Serbian family tree" (српско породично стабло), а на којој су нацртани лешеви обешени о дрво, саопштила је Драгана Јецков из СДСС-а у Сабору.

22. 03. 2023. у 12:24

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

У СЕРИЈАМА БИО ХИПОХОНДАР: У стварном животу потпуно другачији - људи се изненаде кад чују чиме се глумац бавио

У СЕРИЈАМА БИО ХИПОХОНДАР: У стварном животу потпуно другачији - људи се изненаде кад чују чиме се глумац бавио

ГЛУМЦА Душана Почека сви се сећамо из популарних серија Синише Павића у којима је глумио џангризаве умишљене болеснике. У стварности је, поред глуме, био знатно другачији, а многи се изненаде када сазнају за његова интересовања.

23. 03. 2023. у 09:08

Коментари (0)

ОАЗА У МРЧАЈЕВЦИМА: Овако изгледа Илићева кућа - двориште ће вас очарати (ФОТО)