НАЈВИШЕ СНЕГА ПАШЋЕ У БЕОГРАДУ И ЦЕНТРАЛНОЈ СРБИЈИ: Недељко Тодоровић открива какво време нас очекује ових дана

Novosti online

26. 01. 2023. у 15:10

АКО се погледа уназад по годинама, статистика каже да зими чешће падне киша него снег, изјавио је метеоролог Недељко Тодоровић.

НАЈВИШЕ СНЕГА ПАШЋЕ У БЕОГРАДУ И ЦЕНТРАЛНОЈ СРБИЈИ: Недељко Тодоровић открива какво време нас очекује ових дана

Фото: Танјуг

Снег који је данас почео да пада забелеће Београд и централни део Србије ових дана.

Тодоровић наводи да се у наредном периоду очекује снег, али у не неком озбиљнијем и већем обиму. У другој половини ноћи и током јутра снег који је почео да пада направиће снежни покривач у свим местима.

Главнина тих падавина, каже Тодоровић, биће централни део Србије, док ће у крајњем северу Војводине и на крајњем југу Србије те падавине бити мање.

Пашће између 10 и 15 цм снега, а снежне падавине наставиће се и сутра по подне, у суботу па чак и у недељу, али ће бити значајно слабије него ове сутра, каже Тодоровић.

Фото: Принтскрин РТС/Милена Анђела/илустрација

 - У Београду ће се прво забелети кровови, паркови и аутомобили и евентуално коловози где није густ саобраћај. Неће бити неких већих проблема у саобраћају јер је температура ваздуха изнад нуле, а много је битно и то што је и земљиште топло, па се снежни покривач неће дуго задржавати - наводи метеоролог.

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
СЛУШАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ И ЊЕГОВУ ОЦЕНУ СИТУАЦИЈЕ У УКРАЈИНИ Финско-немачки бизнисмен поделио снимак Вучића: Остало је четири месеца

"СЛУШАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ И ЊЕГОВУ ОЦЕНУ СИТУАЦИЈЕ У УКРАЈИНИ" Финско-немачки бизнисмен поделио снимак Вучића: Остало је четири месеца

СЛУШАЈТЕ председника Србије и његову искрену оцену ситуације у Украјини, написао је финско-немачки технолошки бизнисмен Ким Дотком на Иксу, цитирајући председника Србије Александра Вучића.

16. 06. 2024. у 14:34

Коментари (1)

А ОНДА СУ СРБИ ПОЧЕЛИ СА ЗЛОЧИНОМ! Русија исмева Немачку, одушевљена шта су Срби урадили пред меч са Енглеском! (ВИДЕО)