НА ОБАЛИ БОЈЕ ТИРКИЗА: Дијамант у центру Бодрума, избор због ког се нећете покајати никада

Промо

28. 06. 2022. у 16:00

НА самој обали Егејског мора, у једном од многима најдражих турских летовалишта, налази се Diamond of Bodrum, као што му и само име каже, хотел који је заиста мали дијамант Бодрума.

НА ОБАЛИ БОЈЕ ТИРКИЗА: Дијамант у центру Бодрума, избор због ког се нећете покајати никада

Фото: 1А

Само 200 метара га дели од приватне, пешчано-шљунковите плаже, која се лагано спушта и додирује освежавајуће море. Оно што је непроцењиво је ресторан хотела на отвореном, из ког се пружа поглед преко плаже, све до јахти које се шепуре уз обалу. Уз овакав доживљај, сваки залогај ће вам бити право уживање.

Фото: 1А

У складу са свим стандардима хотела од 5 звездица, Diamond of Bodrum 5* нуди услугу и садржај одличног квалитета. Можете ићи у куповину или код фризера без напуштања хотела, а док је плажа одмах преко пута хотела, у оквиру самог комплекса су базени за одрасле и децу као и дечји клуб, захваљујући чему ће деца увек бити анимирана и моћи ће да развијају своју креативност са професионалним аниматорима.

Фото: 1А

Док ваша деца уживају у програму, ви имате прилику да искористите одмор до максимума и опустите се у традиционалном турском купатилу у спа центру, у оквиру ког су и сауна, парно купатило и хамам у североафричком стилу, јер након целе године обавеза заслужујете да издвојите време само за себе.

Фото: 1А

Они који ипак воле активности на одмору, могу дан започети у теретани или искористити јединствену прилику да испробају спортове на води и пробуде адреналин у себи. Diamond of Bodrum 5* са ultra all inclusive услугом пружа све што вам је потребно за удобност у сваком смислу, па и кад је у питању храна. Поред главних оброка, можете се увек послужити чајем, дезертима, ужинама, или у бару предахнути уз освежавајући коктел.

Фото: 1А

Највећу адут хотела Diamond of Bodrum 5* је одлична локација, на само километар од центра Бодрума. Одлична прилика да истражите један од најлепших градова Турске, јер Бодрум заиста има шта да понуди. Уверићете се да је Бодрум много више од плаже и мора. Уз обалу се налазе многобројне занимљивости за целу породицу, као и светски познати историјски локалитети који су колевка медитеранске цивилизације. Diamond of Bodrum 5* ће вам у свом пуном сјају пружити базу за обиласке свих прелепих предела овога града, што је за све љубитеље истраживања права радост.

Фото: 1А

Свако путовање вам на поклон даје још једно животно искуство, на вама је да изаберете најбољу опцију за себе. У туристичкој агенцији „1 А Травел“ опција је пуно, од ексклузивне Турске до егзотичног Египта. Искористите прилику да уплатите летовање по сниженим ценама за ране резервације, које трају до краја месеца.

Фото: 1А

За све информације позовите контакт центар на 011/655 78 00 или посетите неку од пословница агенције. Уколико вам то, због великог интересовања и оптерећености свих линија, не пође за руком, можете нам се обратити и на друштвеним мрежама Facebook или Instagram.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЖИВОТ ЕНЦА ФЕРАРИЈА: Из свиле у сиромаштво до светске славе