РИЈАЛИТИ ЗА ХЕПИ - ПРОШЛОСТ! На јесен много озбиљних емисија, серијски програм, документарци

Novosti online

21. 06. 2022. у 19:00

Мада у програмској шеми Хепи телевизије дуже од годину дана нема ријалити програма, извесно је, судећи по емисијама, носиоцима највеће гледаности, да шоу, уз који су милиони налазили забаву, и даље није у плану.

РИЈАЛИТИ ЗА ХЕПИ - ПРОШЛОСТ! На јесен много озбиљних емисија, серијски програм, документарци

Промо

- Истина је да повећање гледаности дугујемо информативном програму и сегментима у којима смо се више окренули едукацији - кажу на Хепи телевизији.

Сад је већ јасно да су водећи људи Хепи телевизије засновали програм на курсу јаког информативног програма, а највећу гледаност у прајм тајму бележи емисија "Актуелности", која је кроз призму операције у Украјини оголила потезе моћника, али и многих обавештајних служби, те је гледаоцима приближено све што се дешавало нама иза леђа, односно, како су се у тајности и у уском кругу светских лидера кројиле судбине Балкана и шире.

Некад препознатљива по забавно-хумористичком програму "Парови", Хепи телевизија определила се за етно емисије "Прело" и "Проводаџије", "Музички специјал", "Пожели песму".

Милиони су остали верни емисији за народ - "После ручка", Јутарњем програму.

На питање, шта нас на Хепи телевизији очекује на јесен, са срећне телевизије стигла је потврда: много озбиљних емисија, серијски програм, документарци који су дуго и пажљиво спремани.

БОНУС ВИДЕО: ОН ЈЕ ДОНЕО ЏОН ТРАВОЛТА ФРИЗУРУ У БЕОГРАД: Пет минута са фризером Ратком Шоботом

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КНЕЗ УХАПШЕН У НЕМАЧКОЈ 94: Полицајци су му у станици показали фотку због које му је застао дах