ВИШЕ КАРФИОЛА: Ево шта спречава да се појаве лоши ензими и направе штету организму

В. Н.

11. 01. 2022. у 14:35

ДА бисте помогли организму да се опорави од нездраве исхране и аерозагађења, једите више карфиола. Ово поврће из породице купуса има много корисних састојака.

ВИШЕ КАРФИОЛА: Ево шта спречава да се појаве лоши ензими и направе штету организму

Фото Shutterstock

Ипак, најважније дејство је смањење ризика од појаве карцинома. Он не садржи масти, има мало угљених хидрата, а садржи фитонутријенте.

Управо они спречавају да се појаве штетни ензими, који стварају појаве које су погодне за активирање рака. Ово поврће делује тако што активира позитивно деловање тих ензима и самим тим онемогућава долазак канцерогених супстанци.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КО ЈЕ РАЗУМЕО, СХВАТИО ЈЕ: Такмичар зачудио људе одговором у асоцијацијама - а заправо ИМА смисла (ВИДЕО)