УЛАЗИ ЈОШ ЧЕКАЈУ АСФАЛТ:На Палилули путари два месеца не завршавају прилазе стамбеним зградама

Ш. М.

26. 12. 2020. у 13:30

ИАКО су радови на уградњи водоводних и канализационих цеви и асфалтирању Далматинске улице на територији Градске општине Палилула завршени пре два месеца, део улаза још чека уређење.

УЛАЗИ ЈОШ ЧЕКАЈУ АСФАЛТ:На Палилули путари два месеца не завршавају прилазе стамбеним зградама

Фото: Н. Скендерија

 

Приликом послова на реконструкцији оштећених подземних инсталација на овој саобраћајници у октобру, радник Александар П. (28) је настрадао, када га је затрпала већа количина земље.

Како су се репортери "Новости" уверили, део улаза у десетак стамбених објеката још увек није пресвучен асфалтном подлогом, што представља проблем станарима.

- Иако је саобраћајница уређена пре безмало два месеца, улази су остали недовршени - истиче Горан Ивић, житељ овог дела престонице.

- Половином октобра су долазили путари, закрпили неколико улаза, вероватно од материјала који им је остао тог дана и рекли како ће сутрадан завршити остатак.

Како нам је рекао саговорник, нису урађени улази 51, 57 и 63 на непарној страни Далматинске, док на парној асфалтну подлогу чекају улази од броја 32 до 40.

На месту некадашњег ИКЛ, приликом уградње подземних инсталација, трагично је живот изгубио радник "Реса инжењеринга" Александар П. (28). На њега се, како су "Новости" тада известиле, обрушила већа количина земље и он је преминуо на месту несреће.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

HEHA

26.12.2020. 16:36

Тако је мање - више у свим крајевима. Лично сам чекао 10 (и словима: ДЕСЕТ) година да нам путари "закрпе" развалину на тротоару испред зграде у Жаркову, коју су својевремено направили радници ЈКП "Београдски водовод и канализација". Наравно, и после тих 10 година путари су морали да буду "чашћени" да би најзад обавили посао, т.ј. да не би и по јубиларни 100. пут само заобишли оштећени тротоар не урадивши ништа...