ПО ПРОБНУ ВОЗАЧКУ У СИВ 3: Реновира се зграда Управе саобраћајне полиције у Љермонтовљевој улици

С.В.

10. 03. 2023. у 17:06

ЗБОГ реновинарања објекта Управе саобраћајне полиције у Љермонтовљевој улици 12а, Управа за управне послове биће привремено премештена у зграду СИВ 3 у Улици омладинских бригада на Новом Београду. Ово одељење почиње да ради на новој локацији од понедељка.

ПО ПРОБНУ ВОЗАЧКУ У СИВ 3: Реновира се зграда Управе саобраћајне полиције у Љермонтовљевој улици

Foto: N. Fifić

Како је саопштено из МУП, грађани ће од 13.марта у згради СИВ моћи да обављају послове искључиво из надлежности Управе за управне послове - издавање уверења о кретању пребивалишта и боравишта грађана, издавање пробних возачких дозвола, замена и дупликат пробне возачке дозволе, прва регистрација прикључних возила, мотоцикала, тешких трицикала и возила ван габарита, регистрација возила дипломатско - конзуларних представништава, издавање таблица за привремено означавање возила "Проба"...

Редовне захтеве за пријаву пребивалишта, издавање личних докумената, регистрацију моторних возила, као и замену издатих возачких дозвола, грађани могу да поднесу у било којој полицијској станици на територији Београда, без обзира на којој општини су пријављени.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НЕВИЂЕНА СЦЕНА У ПОТЕРИ: Такмичар се УДВАРАО трагачици Милици - било јој је очито непријатно (ВИДЕО)