КОЖОВИЋУ ПРИВРЕДА, ТАТОВИЋУ САОБРАЋАЈ: Поједини секретаријати Градске управе још без челника и подсекретара

С. Видачковић

12. 08. 2022. у 08:49

У ГРАДСКОЈ управи ускоро ће се бити још два нова лица.

КОЖОВИЋУ ПРИВРЕДА, ТАТОВИЋУ САОБРАЋАЈ: Поједини секретаријати Градске управе још без челника и подсекретара

Фото: П. Милошевић

Како "Новости" незванично сазнају, на чело Секретаријата за саобраћај долази стручњак за путеве Никола Татовић, док ће одељењем за привреду управљати Никола Кожовић, бивши народни посланик.

Пред члановима Градског већа нашли су се предлози решења о постављењу секретара у ресорима који су половином јула остали без руководилаца, јер им је истекао мандат.

О Николи Татовићу, који долази на место Душана Рафаиловића у Секретаријат за саобраћај, не зна се много. Он је запослен у једној институцији која се бави стручним активностима, истраживањем и консултантским услугама из области путне привреде.

Његовог имењака, Николу Кожовића, јавност је могла да упозна као народног посланика СНС у претходном скупштинском сазиву. На изборима 2020. године, он је био на републичкој листи СПАС, коју је предводио садашњи градоначелник Александар Шапић. Кожовић је рођен 1984. године и по занимању је дипломирани менаџер.

Наш лист је већ писао да на чело Секретаријата за образовање и дечју заштиту којим је руководио Славко Гак долази Ненад Радић, шеф кабинета бившег министра просвете Младена Шарчевића.

ОНИ ОСТАЈУ НА ФУНКЦИЈАМА

ИЗВЕСНО је да у фотељама у 27. марта остају секретарке Татјана Парпура (имовински и правни послови), Бојана Радаковић (урбанизам и грађевински послови), Соња Божовић Подунавац (инспекција), те Наташа Станисављевић (социјална заштита). Место у Градској управи није упитно ни за Луку Петровића, који руководи Секретаријатом за инвестиције.

Уместо Немање Стајића, на чело одељења за послове легализације, односно озакоњења објеката, долази Марко Кулић. Иначе, он је на месту вршиоца дужности овог секретаријата док не буде и званично изабран, а досад је био на челу општих послова у Градској управи.

Нови руководилац сектора за комуналне и стамбене послове уместо Николе Ковачевића биће Рајко Танасијевић, који је досад био члан већа Општине Врачар. Такође, врло је вероватно да дугогодишњи директор "Ласте" Предраг Лукић, ког је градоначелник Шапић одабрао за свог помоћника за питања јавног превоза буде на челу једног ресора. Помиње се да ће бити секретар за јавни превоз, што је донедавно била дужност Јовице Васиљевића.

Градско веће у наредним данима требало би да усвоји ове предлоге где се, осим нових секретара, налазе и имена будућих подсекретара.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

КАДА се глумац Драган Гаги Јовановић 2018. године повукао из позоришта због јаких болова у леђима услед дискус херније, није ни слутио да ће пауза трајати близу пет година.

06. 02. 2023. у 13:11

Коментари (0)

ТРАЖИТЕ ИДЕАЛАН ВРТИЋ ЗА ДЕТЕ? Имамо решење за Вас!