IMA LI OVO SMISLA? Slika iz Beograda izazvala burne reakcije - oštećen automobil, a ovo je razlog (FOTO)

Novosti online

09. 05. 2021. u 23:55

NA uglu ulica Strumičke i Maksima Gorkog u Beogradu, nepoznate osobe oštetili su jedan automobil zbog parkiranja. Nepoznati počinioci su vozilo oštetili ključem.

ИМА ЛИ ОВО СМИСЛА? Слика из Београда изазвала бурне реакције - оштећен аутомобил, а ово је разлог (ФОТО)

Foto: D. Balšić

Naime, ključem su oštetili automobil po haubi i sa strane. Na haubi vozila je ispisano “Ne parkiraj”.

Ovaj prizor izazvao je haos na društvenim mrežama i razbesneo mnoge Beograđane koji su, ipak, većinski osudili nepoznate počionioce.

Oni su istakli da su trebali da pozovu “pauk”, a ne da, kako kažu, oštećuju nečije vozilo i prave materijalnu štetu.

“U gradu nema dovoljno parking mesta! Umesto da se u najnaseljenijim delovima grada prave višespratne garaže, niču nove zgrade bez parkinga”, “Pazite gde i kako parkirate”, “Užas, koliko zao i pokvaren treba da budeš da ovo uradiš nekome…”, “Fuj, kakvih ljudi ima”, samo su neke od reakcija.

- Ovo se rešava pozivanjem Parking servisa, podigneš mu brisač ili poruku da je blokirao ili šta već.. ko nekome daje za pravo da uništava tuđe... - reagovao je jedan korisnik društvene mreže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Bokinjo

10.05.2021. 08:38

Не паркирајте на стазама за пешаке. Дечија колица не могу да се провуку, пешаци, старе особе, деца. Купио си кола примио нову обавезу према томе буди и одговоран. Реакција на неодговорност

Gx

10.05.2021. 14:21

Nekome pauk ne znači ništa, ovakvi se parkiraju svakodnevno na istom mestu.....nek su ga išarali i ogrebali, to je ipak bolji lek od pauka