UKLONJEN ASFALT OKO TRI STABLA: Posle skandala na Miljakovcu odreagovala inspekcija, drveće oslobođeno

Š. M.

19. 04. 2021. u 23:20

KOD trgovinskog objekta u Ulici Velizara Stankovića 10 na Miljakovcu danas je uklonjen asfalt koji je nebrigom postavljen oko tri stabla na toj lokaciji.

УКЛОЊЕН АСФАЛТ ОКО ТРИ СТАБЛА: После скандала на Миљаковцу одреаговала инспекција, дрвеће ослобођено

Foto: V. N.

Zahvaljujući građanima Rakovice, koji su slike podelili na društvenim mrežama, odmah je reagovala opštinska komunalna inspekcija koja je izašla na teren i utvrdila da je površina u javnom korišćenju sveže asfaltirana.

Prijava je prosleđena Građevinskoj inspekciji Grada Beograda u čijoj nadležnosti je ovaj problem. Oni su brzo reagovali, a mašine i radnici su zaposeli spornu lokaciju kako bi uklonili asfalt sa javne površine.

- Zahvaljujući građanima Rakovice koji su prijavili da je neko na ovoj lokaciji asfaltirao površine i time ugrozio stabla i brzoj reakciji opštine i nadležnih institucija, postavljeni asfalt biće uklonjen, kako više ne bi ugrožavao drveće - kažu iz ove lokalne samouprave. - Nadležne inspekcijske službe nastaviće da ispituju čitav slučaj i protiv počinioca će podneti odgovarajuće prijave.

GO Rakovica pozvala je žitelje da prijave slučajeve gde nesavesni građani izvođenjem nedozvoljenih građevinskih i drugih radova ugrožavaju stabla i javne zelene površine u opštini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)