IZ KABINETA U POSAO BUDUĆNOSTI: Ulaganje u OŠ "Branko Ćopić"

G. N.

13. 04. 2021. u 15:59

ZAHVALjUJUĆI projektu "Svet tehnike za budućnost", sa kojim je Osnovna škola "Branko Ćopić" iz Rakovice učestvovala na konkursu "Zajednici zajedno", koji kompanija NIS sprovodi u okviru svog društveno odgovornog poslovanja, kabinet za tehniku i tehnologiju sada je potpuno obnovljen.

ИЗ КАБИНЕТА У ПОСАО БУДУЋНОСТИ: Улагање у ОШ Бранко Ћопић

Privatna arhiva

 Za realizaciju ideje izdvojeno je više od dva miliona dinara, te će đaci ubuduće imati znatno bolje uslove za rad.

Jasmina Simović, nastavnica tehničkog i informatičkog obrazovanja, na projektu je radila godinu dana.

- Ovi rezultati ostvareni su u teškim i vanrednim okolnostima, i veoma su značajni za učenike naše škole - kaže Simovićeva. - Cilj je da naši đaci imaju adekvatne uslove u skladu sa vremenom u kome žive: bezbednosno-zdravstvene, tehničke i digitalne.

Prostor kabineta je adaptiran, zamenjena je stolarija, popravljene električne instalacije i računarske mreže. Učionica je opremljena novim, savremenim školskim nameštajem. Đaci će učiti uz pomoć potpuno nove digitalne opreme.

- Adaptacija i opremanje kabineta uticaće na povećanje motivacije da se đaci obrazuju za takozvane poslove budućnosti. Savremeni tehnički, digitalni i bezbednosni uslovi uticaće na to da nastavni proces bude kvalitetniji, a znanje dugotrajnije - zaključuje nastavnica Simović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAHAROVA ZAPRETILA: Zažalićete

ZAHAROVA ZAPRETILA: Zažalićete

RUSIJA će analizirati ograničenja koja je Poljska uvela na kretanje ruskih diplomata na njenoj teritoriji i preduzeti uzvratne mere, izjavila je danas portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

27. 05. 2024. u 18:27

Komentari (0)

NOVAK NA POPRAVNOM: Đoković prvog dana Rolan Garosa igrao meč za treće mesto na turniru u Ženevi