VESIĆ O ZABRANI KRETANJA U BEOGRADU: Odgovorno vam tvrdim da se to ne planira, poštujte propisane mere

Novosti online

19. 10. 2020. u 08:22

ZAMENIK gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je gostujući u jutarnjem programu TV Hepi da se u ovom trenutku ne planira uvođenje karantina, kao ni zabrana kretanja u Beogradu zbog epidemije kovida-19.

ВЕСИЋ О ЗАБРАНИ КРЕТАЊА У БЕОГРАДУ: Одговорно вам тврдим да се то не планира, поштујте прописане мере

Petar Milošević

– Odgovorno vam kažem da se u ovom trenutku ne planiraju nikakve nove mere, kao što je uvođenje karantina ili policijskog časa u Beogradu. Dovoljno je da se poštuju postojeće mere, da se nose maske u zatvorenom prostoru, da se drži socijalna distanca i da nema javnih okupljanja, da se ne održavaju žurke i proslave ne samo posle 23 sata već i ranije. Budemo li poštovali sve sadašnje mere uspećemo da ostanemo među evropskim zemljama sa najmanje zaraženih, poručio je zamenik gradonačelnika Beograda.

Vesić je rekao da privreda mora da radi i da radna mesta moraju da se sačuvaju.

– Privreda će raditi i naša Vlada ulaže veliki napor da se održi privredna aktivnost. Škole i vrtići moraju da rade. Život mora da se odvija. Moramo da naučimo da živimo sa koronom. Naravno, javno zdravlje mora da bude sačuvano i zato se mere poštuju, ali život mora da ide svojim tokom – poručio je Goran Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!