U NEDELJU NA ADI CIGANLIJI: Humanitarno šutiranje penala za Minju i Lanu

G. N.

07. 10. 2020. u 20:33

NA terenima FK 011 na Adi Ciganliji, u nedelju će biti organizovana humanitarna akcija "Penal za Minju i Lanu", u periodu od 12 do 15 časova.

У НЕДЕЉУ НА АДИ ЦИГАНЛИЈИ: Хуманитарно шутирање пенала за Мињу и Лану

Foto: Fondacija "Budi human"

    Svi koji žele da pomognu, moći će da učestvuju u šutiranju penala, a sav prihod od prikupljenih sredstava otići će za lečenje Lane Jovanović i Minje Matić, koje boluju od spinalne atrofije mišića.

Kotizacija za izvođenje penala koštaće 150 dinara. Svako ko ima mogućnosti, moći će da priloži i više novca. Organizatori ove humanitarne akcije su Jovana Leposavić i Dušanka Bojić Lukić u saradnji sa Gradskom opštinom Čukarica.

Devetnaestogodišnja Jovana aktivno trenira fudbal, pobednik je plivanja za Časni krst 2019. godine, a i sama je dobila bitku sa karcinomom male karlice nakon čega se posvetila humanitarnom radu i pružanju pomoći za obolelu decu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!