VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA RODITELJE: Bebi parking karte zamenjene elektronskim

S. B. M.

03. 09. 2020. u 13:52

BEBI parking karte, koje JKP "Parking servis" poklanja roditeljima, postale su elektronske, uvođenjem novog sistema elektronske kontrole i naplate parkiranja (e-Parkinga).

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ: Беби паркинг карте замењене електронским

Foto: P. Milošević

Roditelji će i dalje od "Parking servisa" na poklon dobijati po 30 parking karata, odnosno besplatne sate parkiranja za svoju bebu, koje su od sada u elektronskom obliku.

Roditeljima koji imaju neiskorišćene bebi-karte u papirnoj formi, JKP "Parking servis"je po automatizmu u sistemu već zamenilo karte elektronskim i oni mogu nastaviti da ih koriste. Prilikom prvog narednog parkiranja vozila, čija je registracija prijavljena za bebi-karte, sistem će, kada opazi vozilo u zoni, automatski poništiti jednu kartu besplatnog parkiranja.

Ukoliko žele da dobijaju informaciju o tome koliko im je karata ostalo, mogu da dođu u Korisnički servis i ostave broj mobilnog telefona, na koji će dobijati SMS poruku o broju preostalih sati. Roditelji koji od 1. septembra dobiju e-Bebi parking karte, takođe će informacije o iskorišćenoj karti dobijati SMS porukom na broj mobilnog telefona koji su ostavili "Parking servisu", kao i informacije o ostatku neiskorišćenih karata.


Kako je "Parking servis" krenuo putem digitalizacije usluga, ukinute su i satne papirne parking karte. Korisnici koji još uvek imaju neiskorišćene papirne parking karte, mogu da ih vrate i za tu vrednost biće im isplaćen novac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove