JOŠ JEDNA POMOĆ: Kada kafići krenu da rade do 01h, Grad Beograd im izlazi u susret

G. N.

23. 08. 2020. u 07:00

UGOSTITELjSKIM objektima će tokom cele nedelje radno vreme biti do jedan sat iza ponoći, kada republički Krizni štab to bude dozvolio.

ЈОШ ЈЕДНА ПОМОЋ: Када кафићи крену да раде до 01х, Град Београд им излази у сусрет

Foto arhiva

Ovo je juče najavio zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

- Grad će omogućiti ugostiteljima da, ukoliko imaju svoje lokale u stambenim zgradama, svaki dan rade do jedan sat posle ponoći, a da se muzika emituje do ponoći. To će biti još jedna pomoć Grada Beograda sektoru usluga koji je ugrožen zbog epidemije - rekao je drugi čovek prestonice.

Podsetimo, prema sadašnjoj odluci Grada Beograda, ugostitelji koji imaju objekte u stambenim zgradama mogu da rade radnim danom do ponoći, a da muziku emituju do 23 sata, a vikendom mogu da rade do jedan sat, a da muziku emituju do ponoći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!