PAD PRITISKA I SUVE SLAVINE: Zbog radova, tokom vikenda neredovno snabdevanje vodom u Novom Beogradu, Zemunu i Surčinu

B.B.

02. 02. 2024. u 11:44

Zbog radova na povezivanju hidrotehničkog objekta na vodovodni sistem sutra od 21.00 sat doći će do pada pritiska i prekida u snadbevanju vodom na opštinama Novi Beograd, Zemun i Surčin.

ПАД ПРИТИСКА И СУВЕ СЛАВИНЕ: Због радова, током викенда нередовно снабдевање водом у Новом Београду, Земуну и Сурчину

S.B.

Stabilizacija snabdevanja vodom se očekuje u toku noći između nedelje, 4. februara, i ponedeljka, 5. februara, objavljeno je na sajtu gradske uprave.

Za prioritetne potrošače će tokom radova biti obezbeđene auto-cisterne sa vodom za piće, a iz "Vodovoda" apeluju na građane da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

- S obzirom na to da pri svakom uspostavljanju snabdevanja vodom za piće nakon prekida dolazi do prolazne pojave boje i zamućenosti, savetuju se potrošači da ovu neželjenu pojavu prevaziđu ispiranjem cevi, odnosno otvaranjem slavina i ispuštanjem vode u srednje jakom mlazu sve do trenutka kada voda dobije svoje uobičajene karakteristike - navodi se u saopštenju.

Najavljeni radovi će obezbediti da snabdevanje vodom i nadalje bude pouzdano i redovno.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800/11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)