NOVA LINIJA - 600: Autobusom od Prokopa do Aerodroma "Nikola Tesla"

B.B.

05. 11. 2023. u 17:59

NOVA autobuska linija broj 600 od sutra će saobraćati od stajališta Železničke stanice "Beograd centar" do aerodroma "Nikola Tesla".

НОВА ЛИНИЈА - 600: Аутобусом од Прокопа до Аеродрома Никола Тесла

Foto D. Milovanović

Kako navode u Sekretarijatu za informisanje  oba terminala u poslednje dve godine beleže rekordan broj polazaka, odnosno letova, što za direktnu posledicu ima i značajno uvećanje broja putnika.

- Želja da se poboljša konekcija sa javnim prevozom i delovima grada sa kojima do sada nisu imali vezu, kao i da se putnicima u tranzitu omogući efikasniji transfer, pokrenuta je zahtevom za uspostavljanje direktne autobuske linije JLP od strane oba operatera koja upravljaju ovim terminalima - stoji u saopštenju. - Iz navedenih razloga, ova linija  ponudiće kvalitetnu i brzu vezu glavne železničke stanice i aerodroma, odnosno njihovu vezu sa sajmom, Čukaricom i Blokom 42.

U narednom periodu planirana je i izgradnja direktne železničke veze na ovoj relaciji.

Nova autobuska linija će saobraćati sledećom trasom: Gučevska Dragana Mancea Zorana Žunkovića - Železnička stanica "Beograd cenar" Zorana Žunkovića Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića Bulevar vojvode Putnika - Mostar Bulevar vojvode Mišića - Petlja "Radnička" Most na Adi Bulevar Heroja sa Košara Jurija Gagarina Marka Hristića Bulevar Crvene armije Španskih boraca Bulevar Arsenija Čarnojevića Autoput za Šid Put za Aerodrom interna saobraćajnica PT1 (gornji nivo) pored Terminala 1 interna saobraćajnica PT1 (gornji nivo) pored terminala 2 - AERODROM "NIKOLA TESLA" (polasci) interna saobraćajnica PT1 kružno oko parkinga P1, P2 i P3 interna saobraćajnica PT2 (gornji nivo) krajnja desna traka - aerodroma "Nikola Tesla".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu