LETO NA ZAKINTOSU I KRFU: Opština Obrenovac nagradila najbolje đake i studente

B.B.

09. 07. 2023. u 17:18

NAJBOLjI studenti i učenici završnih razreda srednjih škola iz Obrenovca će i ove godine otići na letovanje o trošku opštine, a sve u okviru projekta "Matursko leto".

ЛЕТО НА ЗАКИНТОСУ И КРФУ: Општина Обреновац наградила најбоље ђаке и студенте

Foto: Opština Obrenovac

 Put Zakintosa i Krfa uputiće se 130 najboljih maturanata i akademaca, koji su aplicirali za studentske nagrade, a ove godine ih nisu dobili. Prva grupa će 10. jula otputovati na Zakintos, a druga grupa 21. avgusta na Krf.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević istakao je da je realizacijom ovog projekta Gradska opština Obrenovac nagradila najbolje studente i maturante za postignute rezultate tokom prethodnih godina školovanja.

- Sa predstavnicima agencije dogovorili smo svakodnevne izlete za naše mlade, a sve to o trošku Gradske opštine Obrenovac - rekao je Miloš Stanojević, predsednik opštine. - Ovim pokazujemo da vodimo računa o mladim ljudima, nagrađujemo ih i tokom cele godine kontinuirano sprovodimo najrazličitije programe namenjene mladima, kao što su kursevi stranih jezika, IT kursevi, letnje i zimske radionice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu