SENIORI SE DRUŽILI I TAKMIČILI: Sportsko-rekreativna manifestacija penzionera Beograda održana u Opštini Obrenovac

T.N.

30. 06. 2023. u 17:30

SPORTSKO-REKREATIVNA manifestacija penzionera Beograda "Memorijal Vasilija Belobrkovića" održana je juče u Obrenovcu, a aktivnostima je prisustvovala zamenica gradonačelnika Beograda Vesna Vidović, koja je najavila nastavak brige Grada o seniorima.

СЕНИОРИ СЕ ДРУЖИЛИ И ТАКМИЧИЛИ: Спортско-рекреативна манифестација пензионера Београда одржана у Општини Обреновац

beoinfo

- Penziju svi doživljavamo kao najlepše doba kada treba da uživamo i da se družimo, a ova manifestacija je primer toga. Zato ćemo nastaviti da našim penzionerima omogućimo klubove za druženje, razne radionice, proslave, kurseve, izlete, kako bi proveli svoje penzionerske dane što lepše i bezbrižnije. Ono što jeste novina za sve penzionere u Beogradu je besplatan prevoz, a takođe su besplatni i bazeni. Nastavićemo da pomažemo našim penzionerima kako materijalno tako i organizovanjem ovakvih manifestacija - rekla je Vesna Vidović.

Presednik opštine Obrenovac Miloš Stanojević izrazio je zadovoljstvo što je Obrenovac domaćin jedne ovakve manifestacije koja je posvećena starijim sugrađanima i da energija koju stariji sugrađani poseduju treba da bude za primer ostalima.

Takođe, predsednica Gradske organizacije penzionera Ružica Belanović izrazila je zadovoljstvo što su se penzioneri svih gradskih opština okupili u velikom broju i poručila da je jedinstvo koje su pokazali najvažnija poruka manifestacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?