SAKSIJE SA CVEĆEM NA POKLON JKP "Obrenovac" proslavlja 70.rođendan

S.V.

22. 05. 2023. u 15:28

JKP "Obrenovac" proslavlja 70 godina postojanja, a povodom svog rođendana, zaposleni u ovom preduzeći podelili su sugrađanima saksije sa ukrasnim biljkama koji će krasiti terase zgrada u centralnom delu opštine.

САКСИЈЕ СА ЦВЕЋЕМ НА ПОКЛОН ЈКП Обреновац прославља 70.рођендан

GO OBRENOVAC

Prema rečima direktora ovog JKP Milana Marošanina, nadležne službe ovog preduzeća će se potruditi da gradski trg ove godine bude uređen najlepše do sada. Planirano je da se ovakve akcije realizuju svake godine u proleće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)