OBRENOVČANI, PRIJAVITE SE: Besplatan kurs engleskog i francuskog jezika

Z. M.

25. 02. 2023. u 11:39

Kancelarija za mlade gradske opštine Obrenovac realizuje tri besplatna kursa jezika za mlade iz Obrenovca. Kursevi su namenjeni nezaposlenima, studentima i srednjoškolcima između 15 i 30 godina. Broj učesnika po kursu je do 20.

ОБРЕНОВЧАНИ, ПРИЈАВИТЕ СЕ: Бесплатан курс енглеског и француског језика

Foto Milena Anđela

Mladi zainteresovani za pohađanje kursa stranih jezika svoje prijave mogu poslati do nedelje, 5. marta uz pomoćprijavnog formulara.

Mladi Obrenovčani mogu podneti prijave na tri besplatna kursa jezika, engleski jezik za početnke, francuski jezik za početnike i engleski jezik ”Business Start-up” – kurs poslovnog jezika za početnike.

Sve radionice su besplatne i inkluzivne, a jedan polaznik može pohađati više radionica, dok je broj polaznika ograničen.

– Posebnu pažnju posvećujemo mladim ljudima, a to pokazujemo kroz najrazličitije programe, kurseve stranih jezika, letnje i zimske radionice, organizaciju maturskog leta, ali i besplatna letovanja i zimovanja za sve učenike osnovnih škola sa teritorije opštine Obrenovac. Ponosni smo na sve što Gradska opština Obrenovac i Kancelarija za mlade opštine Obrenovac pružaju mladim ljudima naše opštine – rekao je načelnik odeljenja za informisanje i brigu o mladima Boris Bogdanovski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)