POSLE MESEC I PO DANA ŽIVOTA U HODNIKU: Stanar zgrade u Gočkoj juče se vratio u svoj stan

Милица Шкорић
Milica Škorić

17. 02. 2023. u 14:08

STANAR M. I. (40) koji je mesec i po dana živeo u hodniku zgrade u Gočkoj 57d na Petlovom brdu juče se ponovo vratio u svoj stan, saznaju "Novosti".

ПОСЛЕ МЕСЕЦ И ПО ДАНА ЖИВОТА У ХОДНИКУ: Станар зграде у Гочкој јуче се вратио у свој стан

Foto: Printskrin

Stanarke koje su iznajmile ovaj prostor su se iselile, pa se on ponovo vratio. Ipak, kako ističu stanari ove višespratnice, i dalje je agresivan i pravi velike probleme, a uspeo je i da polomi ulazna vrata i išara zidove. Institucije su u ovom slučaju izgleda bespomoćne.

Podsetimo, on je mesec i po dana ležao u hodniku zgrade, a žitelji su svakodnevno strepeli za svoju i bezbednost ukućana. On je napravio malu "garsonjeru" i tu provodio dane. Iako je bio na lečenju u Psihijatriskoj ustanovi "Laza Lazarević", ubrzo je pušten.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu