CENTAR GRADA BEZ STRUJE SATIMA: Semafori ne rade, većina lokala zatvorena

Novosti onlajn

09. 02. 2023. u 18:03

STROGI centar grada već par sati je bez struje, semafori ne rade, na sve strane se čuju trube, a većina lokala, restorana, kiosci brze hrana, kafići i prodavnice u tom delu grada su zatvoreni.

ЦЕНТАР ГРАДА БЕЗ СТРУЈЕ САТИМА: Семафори не раде, већина локала затворена

Privatna arhiva

Gužve se polako stvaraju na Trgu Nikole Pašića, ulasku u Terazijski tunel iz pravca Dečanske, kao i kod Doma omladine, jer upravo tu ne rade semafori, piše "Blic".

Na sajtu EDB-a nema nikakvih informacija o planiranim radovima, ali ni bilo kakvih drugih, tako da je verovatno ovaj nestanak električne energije posledica nekog kvara.

Naime, kvar na kablovima je primećen na Trgu Republike, kod Narodnog muzeja gde su viđene i vatrogasne ekipe.

Kako se nezvanično saznaje, do nestanka struje je došlo zbog kvara u podzmenom, električnom vodu u centru grada. Ekipe EDB su na terenu i pokušavaju da u što kraćem roku otklone kvar.

- Kvar na mreži zbog kvara na visokom naponu električne energije, teritorija koje su ostale bez sutruje su: Opština Stari grad, Dečanska, Kosovska, Terazije, Nušićeva sa okolinom. Ekipe elektrodistribucije su na terenu, a normalizacija napajanja je u toku - obaveštenje je koje se može čuti kada se pozove korisnički centar EDB.

BONUS VIDEO: 

OVAKO JE PRVI PUT OSLOBOĐEN KRUŠEVAC: Srbi su sa Rusima pobedili Turke na Varvarinskom polju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije