ŽENA KOD ZUBARA UDAHNULA "KLJUČ": Neobičan slučaj u ordinaciji u Beogradu, lekari u Urgentnom centru rešili dramu

Novosti online

02. 08. 2022. u 00:10

LEKARI koji rade na hitnom prijemu u bolnicama tokom karijere nagledaju se raznih, za mnoge, pa i za njih, čudnih slučajeva.

ЖЕНА КОД ЗУБАРА УДАХНУЛА КЉУЧ: Необичан случај у ординацији у Београду, лекари у Ургентном центру решили драму

Zoran Jovanović

Neretko pacijenti dolaze sa tegobama za koje se jednim pregledom ustanovi da su izazvane stranim telom u organizmu kome tu nije mesto, piše Blic.

Priče o tome kako je neki neobičan predmet završio u nečijem telu su različite, a jedna od njih, koja ovih dana kruži društvenim mrežama, sve je samo ne obična. Naime, kako je napisao jedan korisnik Tvitera, dok je čekao u Urgentnom centru na pregled, svedočio je nesvakidašnjoj situaciji.

- Došao u Urgentni centar na neku kontrolu, kaže mi doktor: sad ću da dođem, treba da pomognemo nekoj ženi, progutala ključ - počeo je svoju priču mladić i nastavio:

- Kasnije saznajem da ju je tu doveo zubar kojem je ispao neki mali ključ dok joj je popravljao zub.

Kako smo uspeli da saznamo, sve se odigralo u jednoj stomatološkoj ordinaciji u Beogradu, a "ključ" koji je žena udahnula u stvari je deo alata koji se koristi prilikom ugradnje i održavanja zubnog implanta.

Čim je shvatio šta se desilo, zubar je pacijentkinju odvezao u Urgentni centar, gde su joj lekari odmah snimili grudni koš i ustanovili gde se strano telo nalazi.

Ubrzo je "ključ" izvađen bronhoskopom, a žena je bez tegoba puštena kući.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SVEČANO: Šapić laureatima uručio Nagradu grada Beograda za 2023. godinu