PRVO RASTEREĆENJE ULAZA U GRAD: Gradski menadžer Miroslav Čučković o planovima i projektima u prestonici

S. V.

04. 07. 2022. u 09:15

NOVA gradska vlast u Beogradu nastaviće ubrzano da realizuje projekte, kako bi konačno pozicionirala glavni grad kao jedinstven.

ПРВО РАСТЕРЕЋЕЊЕ УЛАЗА У ГРАД: Градски менаџер Мирослав Чучковић о плановима и пројектима у престоници

Foto: N. Skenderija

Ovo je juče poručio gradski menadžer Miroslav Čučković i istakao da će njegov posao biti da život Beograđana učini ugodnijim.

Kako je rekao, njegov posao u prvim danima mandata biće da pomogne republičkim i gradskim organima, koji rade na projektima, da se rastereti ulaz i izlaz iz Beograda.

- Mislim na žarkovački bulevar, koji izlazi ka groblju Orlovača, na Zrenjaninski put, saobraćajnicu Surčin-Beograd do naselja Dr Ivana Ribara, obilaznicu oko Beograda... - objašnjava Čučković.

Aktuelni predsednik GO Obrenovac naglasio je da će biti na raspolaganju gradonačelniku Aleksandru Šapiću "za sve zadatke koje mu je dao". Na pitanje šta ga je izdvojilo od ostalih da bude na funkciji novog gradskog menadžera, Miroslav Čučković je odgovorio da su to projekti koji su relizovani za vreme njegovog mandata u toj prigradskoj opštini.

NOVO RUKOVODSTVO SLEDEĆE NEDELJE

- STRANKA će u toku naredne nedelje odlučiti ko će biti moj naslednik na poziciji predsednika GO Obrenovac, između više kandidata. Mislim da je to dobro za demokratiju, 10 godina je period nakog kog treba pružiti mogućnost novim i mladim snagama. Svi su vredno radili, učestvovali u planiranju i realizovanju projekata i rado ću im pomagati - najavljuje Čučković.

On podseća da punih 18 godina učestvuje u procesima razvijanja Beograda, što kao član gradskog veća, odbornik i predsednik opštine, te da je upoznat sa svim strateškim pravcima delovanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

SVI ŽELE LETOVANJE NA TIRKIZNOJ OBALI: Kemer vam donosi prelepu boju mora i hotel koji nosi ime te najlepše nijanse plave