KREATIVNU ZALOGAJI NA BAZARU U JEVREMOVOJ: Prijave za učešće na manifestaciji do 1. aprila

A. V. V.

23. 03. 2022. u 12:02

U sklopu ovogodišnje manifestacije "Jevremova ulica susreta" koja će se održati na Starom gradu 17. aprila biće upriličen i poseban bazar namenjen kreativcima, kao i proizvođačima autentičnih zalogaja.

КРЕАТИВНУ ЗАЛОГАЈИ НА БАЗАРУ У ЈЕВРЕМОВОЈ: Пријаве за учешће на манифестацији до 1. априла

GO Stari grad

Kako se navodi u najavi GO Stari grad, zainteresovani izlagači za učešće mogu da se prijave putem mejl adrese ulicasusreta@starigrad.org.rs najkasnije do petka, 1. aprila.

Učesnici u dopisu treba da dostave sledeće podatke: ime i prezime izlagača, broj telefona i mejl, fotografiju proizvoda, vrstu robe koja se izlaže i link ka društvenim mrežama. Svi primljeni izlagači dobiće mejl sa obaveštenjem 5. arpila. Oni će u okviru bazara moći da računaju na štand veličine 190x90 cm. Učešće na bazaru je besplatno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KRUG OKO SLONARE TRČI 150 MALIŠANA: U zoološkom vrtu na Kalemegdanu u subotu još jedan dečji maraton