ZAKUP STANA U SVETOGROSKOJ: Zadužbina Aleksandra Koturovića pomaže master studente elektrotehnike

B.B.

10. 01. 2022. u 17:52

ZADUŽBINA Aleksandra Koturovića daje u zakup stan površine 72,40 metara kvadratnih u prizemlju zgrade u Svetogorskoj ulici 46. Početni iznos "kirije" je 613,74 dinara, što na mesečnom nivou iznosi 44.435 dinara.

ЗАКУП СТАНА У СВЕТОГРОСКОЈ: Задужбина Александра Котуровића помаже мастер студенте електротехнике

Univerzitet u Beogradu

Stan se izdaje u zakup za stanovanje ili obavljanje delatnosti, na period od pet godina uz mogućnost produženja. Ponude se dostavljaju do 25. januara prporučenom poštom ili neposredno na adresu zadužbine.

Cilj zadužbine, koja je osnovana 1998. godine je nagrađivanje studenta za najbolji master rad iz oblasti elektronike na Katedri za elektroniku Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)