AUTOMOBIL UDARIO U FONTANU NA SLAVIJI: Incident kod vodoskoka na najvećem kružnom toku u Beogradu

S.V.

14. 12. 2021. u 14:18

FONTANA na Slaviji ponovo je oštećena u noći između subote i nedelje, kada je u nju udario automobil. Ovo je drugi takav incident za dva meseca, saopštili su iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

АУТОМОБИЛ УДАРИО У ФОНТАНУ НА СЛАВИЈИ: Инцидент код водоскока на највећем кружном току у Београду

Foto: Printscreen

Ekipe JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" saniraju oštećenja na fontani. U saobraćajnoj nesreći oštećene su tri granitne ploče, reflektori, zeleni pojas oko fontane i pokidani kablovi od rasvete u prelivnom kanalu. Rasveta na fontani neće raditi dok traje rekonstrukcija.

- Nažalost, ovo je četvrti put da vozila velikom silinom udaraju u fontanu. U oktobru fontana na Slaviji je bila isključena 10 dana zbog sanacije granitnih ploča, zalivnog sistema i zelenog pojasa nakon saobraćajne nezgode. U 2019. godini oštećene su četiri granitne ploče, zalivni sistemi i rešetke na odvodnom kanalu. Sličan incident dogodio se i 2017. godine kada su u saobraćajnom udesu na kružnom toku Slavija učestvovala tri vozila, a jedno od njih je velikom silinom udarilo u fontanu - kažu iz ovog komunalnog preduzeća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)