POČELA OBNOVA KUĆA U LEŠTANIMA: Popravka morala odmah da počne

Novosti online

25. 11. 2021. u 17:08

JUTROS je počela rekonstrukcija tri najugroženije kuće u naselju Leštane koje su pretrpele oštećenja u ekslopiziji u fabrici raketnog goriva od pre dva dana.

ПОЧЕЛА ОБНОВА КУЋА У ЛЕШТАНИМА: Поправка морала одмах да почне

Foto: Novosti/Milena Anđela

- Popravka je morala odmah da počne, jer nismo smeli da čekamo kišu i loše vreme. Nisam mogao da čekam da se završe zakonske procedure oko popravke pa sam, zajedno sa predsednikom opštine Grocka Draganom Pantelićem, odlučio da zamolimo neke građevinske firme da pomognu ljudima kao donaciju. Hvala Bogu ima dobrih ljudi koji su se odazvali pozivu da pomognu. I koji mi veruju da ovo radim za ljude.

E sada, biće onih koji će i posle ovoga da pričaju da radim van svoje nadležnosti, da se “promovišem”, da se ne ponašam kao “državni službenik” koji se krije iza propisa i pečata, nikada “nije nadležan” i čeka uvek neki pečat. Radim ovako jer život ne može da čeka papire, procene, pečate…

Ja tako razumem politiku, ja sam takav lokalnu političar i dok budem obavljao ovu funkciju radiću tako da rešavam brzo i efikasno našim ljudima probleme. Moj posao je da budem uvek iza Beograđanki i Beograđana i da zajedno sa njima činimo da naš lepi grad postane bolje mesto za život svih - saopštio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

JEDAN OD NAJBOLJIH IKADA: Ivan Miljković skoro neprepoznatljiv (FOTO)