TEŠKO POVREĐENA DEVOJKA: Saobraćajna nesreća u Bulevaru kralja Aleksandra Karađorđevića

Tanjug

24. 11. 2021. u 07:11

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila sinoć oko 20.30 časova u Bulevaru kralja Aleksandra Karađorđevića jedna devojka je sa teškim povredama prevezena u Urgentni centar gde joj je pružena adekvatna lekarska pomoć, rečeno je iz Hitne pomoći.

ТЕШКО ПОВРЕЂЕНА ДЕВОЈКА: Саобраћајна несрећа у Булевару краља Александра Карађорђевића

Milutin Labudović

U Ustaničkoj ulici se sinoć dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je lakše povređena jedna osoba, ali je jutros u 3.30 ekipa Hitne pomoći intervenisala zbog požara u Ulici Đorđa Jovanovića, odakle je prevezla jednu ženu koja se nagutala dima i imala probleme sa disanjem.


Tokom cele noći više ekipa je bilo angažovano na pružanju pomoći povređenima u eksploziji fabrike raketinih goriva u Leštanima.

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su zbog nekoliko slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi takvi slučajevi zbrinjavani su na odeljenju toksikologije VMA.

Tokom protekle noći je obavljeno ukupno 17 interkliničkih transporta kovid pacijenata, a pet novozaraženih pacijenata je dovezeno na trijažu, a potom prebačeno na Infektivnu kliniku UKC i u Zemunsku bolnicu.

Kao i prethodnih dana i proteklih noći javljao se veliki broj Beograđana koji su se žalili na različite simptome, a brojni hronični bolesnici, najviše hipertenzičari i psihijatrijski bolesnici, raspitivali su se za savete lekara zbog raznih tegoba.

Povećan je bio i broj poziva astmatičara i kardiovaskularnih pacijenata, ali i onih koji su zvali zbog simptoma prehlade ili kovida.

BONUS VIDEO: PRVI SNIMCI SA MESTA TRAGEDIJE: Nesreća kod Hipodroma u kojoj je poginuo dečak

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije