DEO DORĆOLA BEZ GREJANJA DO PETKA UVEČE: Kvar na toplovodu u Dunavskoj ulici ohladiće radijatore

G. N.

03. 11. 2021. u 15:54

VEČERAS će biti prekinuta isporuka toplotne energije za grejanje, potrošačima u zoni Cara Uroša i Jevrejske ulice, zbog kvara na toplovodu u Dunavskoj ulici. Očekuje se da će radovi biti završeni najkasnije u petak u večernjim časovima.

ДЕО ДОРЋОЛА БЕЗ ГРЕЈАЊА ДО ПЕТКА УВЕЧЕ: Квар на топловоду у Дунавској улици охладиће радијаторе

Foto D. Milovanović

Zbog dotrajalosti toplovoda i učestalih kvarova na toj toplovodnoj trasi potrebno je deo korisnika iz Braće Baruh, Bulevara vojvode Bojovića, Cara Dušana, Cara Uroša, Despota Đurđa, Dubrovačke, Dračke, Dunavske, Jevrejske, Knićaninove, Mike Alasa, Sibinjanin Janka, Skender begove, Solunske, Tadeuša Košćuška i Visokog Stevana povezati na novoizgrađenu toplovodnu trasu duž Dunavske.

- Naglašavamo da se navedeni prekid odnosi samo na isporuku toplotne energije za grejanje, dok će se snabdevanje korisnika potrošnom toplotnom vodom obavljati neometano. Nakon završetka radova biće obezbeđena veća sigurnost u snabdevanju korisnika iz tog dela grada - kažu u "Beogradskim elektranama".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

IZABRANI ODBORNICI U KLUPAMA OD 11. JUNA: Nikola Nikodijević najavio termin održavanja konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda