STRAŠNA NESREĆA U ZEMUNU: Dete podleglo povredama, u pet saobraćajki još petoro mladih povređeno

Tanjug

30. 08. 2021. u 07:20

U ZEMUNU je sinoć došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je dete staro 13 godina podleglo povredama.

СТРАШНА НЕСРЕЋА У ЗЕМУНУ: Дете подлегло повредама, у пет саобраћајки још петоро младих повређено

Foto: D. Balšić

Do nesreće je došlo u Kurirskoj ulici 1 u Zemunu u 20.52 časova, a na lice mesta su bile četiri ekipe Hitne pomoći, rečeno je u toj službi.

Ženska osoba starosti 18 godina i devojčica od devet godina prevezene su na Urgentni centar na reanimaciju, od kojih prva sa teškim povredama glave i kičme, dok devojčica ima prelom lobanje.

Dete starosti devet godina sa teškim telesnim povredama prevezeno je na Institut za majku i dete, a zbrinuta je i devojčica od 14 godina sa povredama vrata.

Prevezen je i mladić starosti 16 godina sa lakšim telesnim povredama.

Nešto ranije, na raskrsnici Zdravka Čelara i Cvijićeve se u 20.35 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je muškarac starosti 60 godina lakše povređen.

U Batajnici je u 21.01 časova došlo do saobraćajne nesreće, u kojoj su lakše povređena trojica muškaraca starosti oko 20 godina.

Pola sata posle ponoći, dogodila se saobraćajna nesreća u ulici Ilije Babića, ispred broja 1 na Umci, u kojoj je lakše povređen muškarac starosti 48 godina.

Saobraćajna nesreća dogodila se u 05.12 u Maršala Tita, na početku Dobanovaca, kada je jedan muškarac od 25 godina u alkoholisanom stanju prevezen na Urgentni centar.

U Zemunu, u ulici Filip Višnjića 13 je u 02.19 časova 19. godišnji mladić prevezen je na KBC Bežanijska kosa sa teškim telesnim povredama koje su posledica uboda nožem.

Hitna pomoć imala je noćas 92 poziva, od toga 19 na javnom mestu.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

IZMEĐU MEMŠE I SAKALE, IZMEĐU KLASIKE I MODERNOG: Dobro poznati lanac koji garantuje ugodan odmor i dobru uslugu