SPORTSKO LETO ZA MALIŠANE: Besplatni letnji kamp za decu počeo danas na Starom Difu

Tanjug

06. 07. 2021. u 18:54

BESPLATNI letnji sportski kamp za decu otvoren je danas na "Starom Difu", a za prijavu je potrebna đačka knjižica ili potvrda o upisu u školu, izjavila je sekretarka za sport i omladinu Dragana Pešić Belojević.

СПОРТСКО ЛЕТО ЗА МАЛИШАНЕ: Бесплатни летњи камп за децу почео данас на Старом Дифу

Foto AP

Letnji kamp biće otvoren od 6. do 30. jula, a moći će da se prijave učenici beogradskih škola od I do IV razreda, taj kamp se realizuje u saradnji Sekretarijata za sport i omladinu i Gradskog centra za fizičku kulturu "Stari Dif".

 - U okviru kampa dostupne su razne sportske aktivnosti, kao što je škola fudbala, plesa, košarke, rukometa, karatea, zatim ritmička gimnastika i trambulina -  rekla je Belojević prilikom obilaska završnih radova na zgradi "Starog Difa".

Ona je najavila da će biti organizovana letnja škola plivanja u periodu od 2. do 27. avgusta i biće besplatna za učenike beogradskih škola od I do IV razreda.

Belojević je dodala da će u sklopu ovogodišnjeg letnjeg kampa biti organizovano rekreativno plivanje koje će se održati u periodu od 19. jula do 13. avgusta.

- Pozivamo roditelje i njihovu decu da dođu na "Stari Dif", da uživaju u novom sjaju i da deca treniraju - rekla je Belojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest